Er du på jakt etter å refinansiere lån? Se da her. | DigiFinans.no

Hvis du er på utkikk etter å refinansiere lån, prøv prissammenligning for refinansieringslån på nettet. DigiFinans er en søketjeneste hvor du kan finne ulike bankers renter på lån for å få refinansiere forbrukslån, så kanskje du vil finne en refinansieringsløsning som passer ditt behov.

Ved å prissammenligne ulike refinansieringstilbud bankene kommer med, kan du unngå dyre avgifter og kostnader. La alle bankene konkurrere om å få deg som deres kunde.

Det nye refinansieringslånet kan bli en greiere løsning slik at du kan få refinansiert dine eksisterende lån.

Søk om å få refinansiere lån opptil 500 000 kr.

Via DigiFinans er det mulig å søke om forbrukslån, i tillegg hvis du trenger å sammenslå gamle smålån for refinansiering er det også mulig opp til 500 000 kr.

Det gir større muligheter for å finne frem lavere lånerenter da du gjør et prissammenligningssøk.

Bankene som DigiFinans prissammenligner trenger ikke ha pant i verken bil eller bolig, så du har muligheten til å søke renter på refinansiering uten sikkerhet.

Priseksempel på lån: med et lån på 65.000 kr. og tilbakebetalingstid på 5 år, er det månedlige avdraget 1.562 kr. I tillegg kommer ekstra månedsgebyr på 45 kr. i faktureringsgebyr og 950 kr. i etableringsgebyr. Den totale kostnaden for lånet er da 93.730 kr. Den nominelle renten er 13,49 % og den reelle årlige renten er 14,9%. Lånegiverne gjør et lånetilbud basert på et kundespesifikt estimat. Den faktiske årlige rentesatsen som tilbys varierer vanligvis mellom minst 7,4% og maksimalt 33,3%. Låneperioden som tilbys varierer mellom 1-15 år. Lånebeløpene som tilbys er mellom 25.000 kr. - 500.000 kr.