Gunstigste forbrukslån

kr
år
Telefonnummeret ditt er påkrevd slik at vi kan gi deg informasjon om søknaden din. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg ved å bruke dette telefonnummeret.
Din e-post er påkrevd slik at vi kan kontakte og sende ut informasjon om søknaden din til deg. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg via denne e-posten.
Omtrentlig kostnad 0 kr/mnd
Ved å starte søknaden, godkjenner jeg både brukeravtale og privacy policy, og bekrefter mitt norske statsborgerskap.
Totalt lånebeløp

250000 kr

           
nedbetalningstid

5 år

Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 0 kr over 5 år, nom. NaN%, eff. 0% kost. 0 kr, tot. 0 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.

Se etter lån til forbruk og refinansiering gjennom DigiFinans sin prissammenligning. Bla gjennom lånetilbydernes lånetilbud. Fyll en nettsøknad og velg lån du vurderer som gunstig for deg. Online-søknad vil bli levert til ulike banker via DigiFinans plattformen, som muliggjør at bankene kan komme med unike tilbud på lån til både forbruk og refinansiering. Velg da et lån som kan bli et gunstig alternativ for deg.

Dersom du er ute etter gunstige lån prøv da å prissammenligne lån via vår søkeplattform for forbrukslån. DigiFinans nettstedet leter opp ulike lånetilbud.

Ved å fylle ut en nettbasert søknad kan du få muligheten til å finne lån til forbruk og refinansiering som passer ditt behov. Lån som prissammenlignes kalles forbrukslån uten sikkerhet, i tillegg er det mulig å søke om refinarnsiering av eksisterende smålån. Prissammenlign og velge den gunstigste løsningen for nettopp deg.

Søk lån til forbruk på opptil 500 000 kr

Er et forbrukslån riktig for deg? Vær trygg på at det er mulig å søke om lån til forbruk og refinansiering gjennom DigiFinans online-tjenesten.

Prøv ut om du kan få tilbud om lån til forbruk eller refinansiering på hele 500 000 kr! La nettstedet prissammenligne flere forskjellige bankers lånetilbud.

Bankene som samarbeider med DigiFinans tilbyr lån til forbruk og refinansiering uten sikkerhet. Dette betyr at man ikke trenger å ha pant i eiendom. Du kan selv finne ut om du har muligheten til å søke lån opptil 500 000 kr.

Regneeksempel

Priseksempel på lån: med et lån på 65.000 kr. og tilbakebetalingstid på 5 år, er det månedlige avdraget 1.562 kr. I tillegg kommer ekstra månedsgebyr på 45 kr. i faktureringsgebyr og 950 kr. i etableringsgebyr. Den totale kostnaden for lånet er da 93.730 kr. Den nominelle renten er 13,49 % og den reelle årlige renten er 14,9%. Lånegiverne gjør et lånetilbud basert på et kundespesifikt estimat. Den faktiske årlige rentesatsen som tilbys varierer vanligvis mellom minst 7,4% og maksimalt 33,3%. Låneperioden som tilbys varierer mellom 1-15 år. Lånebeløpene som tilbys er mellom 25.000 kr. – 500.000 kr.