Jukka fikk lånehjelp – sparer 16 000 kr i måneden

Jukka fikk lånehjelp – sparer 16 000 kr i måneden

For ti år siden smilte livet til finske Jukka. Familiefaren hadde fast jobb, og tillegg til at han tjente litt ekstra på egne prosjekter. Overraskende nok fikk Jukka etter hvert økonomiske problemer, og hele familiens liv ble snudd på hodet.

Slå sammen dine lån: Klikk her for å se hvordan din økonomiske hverdag kan endre seg

På grunn av sykdom kunne ikke Jukka lenger jobbe, noe som førte til at familiens inntekt kollapset. Han valgte derfor å ta opp flere smålån for å kunne forsørge familien og betale regninger.

Et boliglån og flere smålån satte Jukka i stor gjeld. Han måtte betale gebyrer og avgifter for alle lån, og hver måned kunne det gå så mye som 20 000 kroner.

Fikk profesjonell hjelp ut av gjeldskrisen

Til slutt ble både Jukka og kona nødt til å søke hjelp, og valget falt på låneagenten DigiFinans. Dette skulle vise seg å bli løsningen på den økonomiske situasjonen og starten på en langt bedre hverdag for hele familien.

Ved å samle alle lånene til ett større lån, fikk Jukka redusert de månedlige utgiftene på 20 000 kroner ned til 4000 kroner. Han kunne endelig se lyset i enden av tunnelen.

Slik ble det mulig

Gjennom DigiFinans kan man låne opp til 500 000 kroner uten sikkerhet, og på den måten favne alle gamle lån under ett.

Alt man trenger å gjøre er å sende inn en søknad, så tar DigiFinans den videre til bankene og långiverne de samarbeider med. Her kan det oppstå en konkurranse om deg som kunde, som igjen kan være med på å senke renten.

Med kun ett lån, blir det bare én kostnad å forholde seg til og man slipper å betale gebyrer og avgifter på flere ulike lån.

Klikk her for å se hvilke lånemuligheter du har – det kan være store summer å spare

LES MER: