Refinansiere Forbruksgjeld
Norwegian English Polish Lithuanian Russian

Refinansier dyre lån og spar penger

  • Sammenlign inntil 17 tilbud på refinansiering med én søknad
  • Spar penger på refinansiering
  • Helt uforpliktende. Du velger selv det beste tilbudet

Hvor mye vil du refinansiere?

250 000 kr
10 000600 000

Ønsket nedbetalingstid

15
115

Anslått månedlig kostnad
5 818 kr

Nedbetalingstid over 5 år
krever at du refinansierer/samler lån og kreditter du har fra før.

Priseksempel: Lånebeløp 250 000 kr. Nominell rente 13.49%.
Effektiv rente 14.94%. Kostnad 99 081 kr, Totalt 349 081 kr.

Hver bank har individuell rente. Du må søke før vi kan gi deg tilbudene. Nedbetalingstiden er 1-15 år, eller maks 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra minimum 4,90% til maksimum 21,95%. Effektiv rente varierer fra minimum 5,01% til maksimum 25,00%

TIDLIGERE LÅNETILBUD

Det kan være dyrt ikke å sammenligne før du refinansierer lånene dine. Se forskjellene mellom de høyeste og de billigste tilbudene til tidligere kunder.

Refinansiering er ofte den beste løsningen for personer med mye gjeld

Refinansiering er den beste løsningen for deg som er lei av å ha gjelden fordelt på flere dyre lån og kredittkort. Med refinansiering får du et samlet lån med lavere rente. Det sparer du penger på samtidig som du raskere blir gjeldfri. Du får også bedre oversikt over gjelden. Du kan faktisk refinansiere alt i ett eneste lån. Bankene vil neppe gi noe høyere rente på dette, og kanskje kan akkurat en av våre samarbeidspartnere under gi deg et bedre tilbud enn det du har i dag.

en illustrasjon som viser refinansiering

Digifinans er klar til å hjelpe deg med å refinansiere

DigiFinans lever av fornøyde kunder Hver dag prøver vi å gjøre det litt bedre. Derfor sitter ekspertene våre rede til å hjelpe deg med å refinansiere dine usikrede lån. Ring 21 40 37 34 innenfor åpningstiden. Du er også velkommen til å sende oss en e-post, slik at vi kan ringe deg.

Refinansiering med pant i egen bolig

Ved refinansiering med pant i boligen kan du spare mye penger per måned. Vi anbefaler at du tar kontakt med en av våre spesialister som sitter klare til å hjelpe. Refinansiering med pant i bolig er en litt mer omfattende prosess hvor du kan ha behov for bistand fra oss. Ring oss på 21 40 37 34 innenfor åpningstiden. Da sitter en spesialist klar til å hjelpe deg. Du er også velkommen til å sende oss en e-post, slik at vi kan ringe deg.

digifinans.no in iphone