DigiFinans.no | Få det beste lånetilbudet

Vi sammenligner lån
fra flere banker

Uforpliktende lånesøknad opptil 600 000 kr.

Vi gjør vårt beste for å finne lånet som er riktig for deg

Vi sammenligner lån for deg slik at du får best mulig tilbud om lån

Digifinans - en del av Sambla Group. Vi er din uavhengige og transparente nettbaserte søkeplattform for sammenligning av lån. Vi presenterer dine lånetilbud slik at du helt selv kan prissammenligne og velge ut det beste tilbudet. Du kan lese mer om oss her, Under finner du en oversikt over våre samarbeidspartnere.

Våre samarbeidspartnere

Kan 400 000 personer ta feil?

Siden 2016 har Digifinans - en del av Sambla Group. Hjulpet over 400 000 i Norden med å sammenligne og velge de beste lånene. Vår plattform er kostnadsfri og transparent. Mottar du et lånetilbud, er det selvfølgelig helt frivillig om du vil ta imot det.

Slik tjener Digifinans penger

Vi mottar provisjon fra alle banker og långivere vi samarbeider med, såfremt et lån blir utbetalt. Provisjonen vi får er basert på lånebeløpet, og IKKE rente. Det betyr at vi ikke har noen interesser i at du velger et lån med høyere rente.

Denne forretningsmodellen sikrer at Digifinans kan være 100 % gratis for våre brukere. Vi mener at alle har rett til full gjennomsiktighet på et uoversiktelig lånemarked. Søk selv og se hvor nettbasert det er å sammenligne lånetilbud. Det er selvfølgelig helt gratis å sammenligne, og helt uforpliktende hvis du mottar et tilbud.

Tidligere lånetilbud