Søk opp lån her | DigiFinans.no

Priseksempel på lån: med et lån på 65.000 kr. og tilbakebetalingstid på 5 år, er det månedlige avdraget 1.562 kr. I tillegg kommer ekstra månedsgebyr på 45 kr. i faktureringsgebyr og 950 kr. i etableringsgebyr. Den totale kostnaden for lånet er da 93.730 kr. Den nominelle renten er 13,49 % og den reelle årlige renten er 14,9%. Lånegiverne gjør et lånetilbud basert på et kundespesifikt estimat. Den faktiske årlige rentesatsen som tilbys varierer vanligvis mellom minst 7,4% og maksimalt 33,3%. Låneperioden som tilbys varierer mellom 1-15 år. Lånebeløpene som tilbys er mellom 25.000 kr. - 600.000 kr.


Dersom du er ute etter lån prøv da DigiFinans sin søkeplattform for forbrukslån. Nettstedet leter opp ulike bankers lånetilbud. Ved å fylle ut en nettbasert søknad får du muligheten til å finne lån til forbruk og refinansiering som passer ditt behov. Den type lån som prissammenlignes på plafformen er forbrukslån, men det er også mulig å søke om refinarnsieringslån. Velge den beste løsningen for nettopp deg ved å prissammenligne lån på nett.

Søk opp lån til forbruk på opptil 500 000 kr.

Ute etter lån? Vær trygg på at det er mulig å søke om lån til forbruk og refinansiering gjennom DigiFinans sin nettservice. Sjekk ut om du kan få tilbud om lån til forbruk eller refinansiering på hele 500 000 kr!

La søkeplattformen sammenligne mange forskjellige bankers lån for deg. Bankene som prissammenlignes på DigiFinans tilbyr lån til forbruk og refinansiering uten sikkerhet. Med andre ord betyr det at du ikke trenger å ha pant i eiendom, så finn ut om du har muligheten til å søke lån opptil 500 000 kr.