Søk opp lån her

kr
år
Telefonnummeret ditt er påkrevd slik at vi kan gi deg informasjon om søknaden din. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg ved å bruke dette telefonnummeret.
Din e-post er påkrevd slik at vi kan kontakte og sende ut informasjon om søknaden din til deg. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg via denne e-posten.
Omtrentlig kostnad 0 kr/mnd
Ved å starte søknaden, godkjenner jeg både brukeravtale og privacy policy, og bekrefter mitt norske statsborgerskap.
Totalt lånebeløp

250000 kr

           
nedbetalningstid

5 år

Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 0 kr over 5 år, nom. NaN%, eff. 0% kost. 0 kr, tot. 0 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.

Online søknaden vil leveres fremover til flere banker via DigiFinans plattformen, slik at bankene kan komme med ulike tilbud på lån til både forbruk og refinansiering. Velg da et lån som passer nettopp deg.

 

Dersom du er ute etter lån prøv da DigiFinans sin søkeplattform for forbrukslån. Nettstedet leter opp ulike bankers lånetilbud. Ved å fylle ut en nettbasert søknad får du muligheten til å finne lån til forbruk og refinansiering som passer ditt behov. Den type lån som prissammenlignes på plafformen er forbrukslån, men det er også mulig å søke om refinarnsieringslån. Velge den beste løsningen for nettopp deg ved å prissammenligne lån på nett.

SØK OPP LÅN TIL FORBRUK PÅ OPPTIL 500 000 KR.

Ute etter lån? Vær trygg på at det er mulig å søke om lån til forbruk og refinansiering gjennom DigiFinans sin nettservice. Sjekk ut om du kan få tilbud om lån til forbruk eller refinansiering på hele 500 000 kr!

La søkeplattformen sammenligne mange forskjellige bankers lån for deg. Bankene som prissammenlignes på DigiFinans tilbyr lån til forbruk og refinansiering uten sikkerhet. Med andre ord betyr det at du ikke trenger å ha pant i eiendom, så finn ut om du har muligheten til å søke lån opptil 500 000 kr.

Lån med lav rente

En lav rente på lånet ditt er avgjørende for å holde kostnadene nede og få mest mulig ut av pengene dine. Når renten er lav, betaler du mindre i renter over tid, noe som betyr at du kan bruke mer av pengene på det som virkelig betyr noe for deg. Enten det er å investere i bolig, bil eller andre viktige prosjekter, vil en lav rente gi deg større økonomisk frihet og fleksibilitet.

Vi deg med å finne de beste lånevilkårene, slik at du kan sikre deg en lav rente. Våre rådgivere veileder deg gjennom hele prosessen og sørger for at du får et lån som passer dine behov og din økonomiske situasjon. Med den rette renten blir det enklere å planlegge fremtiden og nå dine økonomiske mål.

Kan man få lån på dagen?

Når du søker om lån, vil søknaden alltid bli vurdert gjennom en kredittsjekk. Denne vurderingen er individuell, og utbetalingstiden kan variere. Ofte tar det 1-3 arbeidsdager før pengene er på kontoen din.

Begrepet “lån på dagen” søkes av tusenvis hver måned og brukes ofte i markedsføringen av lån. Likevel er det sjelden mulig å få et lån uten en grundig kredittsjekk. For å unngå høye renter, lønner det seg å sammenligne tilbud fra flere långivere. Ved å gjøre dette kan du sikre deg et mer fordelaktig lån.