LÅN 500.000 KR MED MÅNEDSAVDRAG PÅ F.O.M. 6488 KRONER

kr
år
Telefonnummeret ditt er påkrevd slik at vi kan gi deg informasjon om søknaden din. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg ved å bruke dette telefonnummeret.
Din e-post er påkrevd slik at vi kan kontakte og sende ut informasjon om søknaden din til deg. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg via denne e-posten.
Omtrentlig kostnad 0 kr/mnd
Ved å starte søknaden, godkjenner jeg både brukeravtale og privacy policy, og bekrefter mitt norske statsborgerskap.
Totalt lånebeløp

250000 kr

           
nedbetalningstid

5 år

Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 0 kr over 5 år, nom. NaN%, eff. 0% kost. 0 kr, tot. 0 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.

Livet er fullt av overraskelser, både positive og negative. Disse overraskelsene har ofte én ting til felles, og det er at de kan resultere i behov for finansiering. I slike endrede livssituasjoner er det godt å vite at du kan søke om usikret lån på 500.000 kr for å balansere økonomien din gjennom å fylle ut én eneste lånesøknad på vårt nettsted. Våre samarbeidspartnere er solide finansselskap som tilbyr tilstrekkelig lang amortiseringstid, dermed kan du velge månedlige avdrag som passer nettopp din livssituasjon. Visste du at du kan tilbakebetale 500.000 kr med månedsavdrag på f.o.m. 6488 kr?

GRIP ØYEBLIKKET

Nesten alle vet at det er smart og klokt å spare penger. Akkurat som teori og praksis ofte kan være langt fra hverandre, kan også uventede utgifter dukke opp, helt uten forvarsel. Det sies at penger er en tjener hvis man bruker dem riktig, men en hersker hvis man ikke gjør det.

Av og til kan det dukke opp uventede muligheter, for eksempel en attraktiv kjøps- eller investeringsmulighet. Hvis man på det rette tidspunktet ikke har nok penger til å realisere drømmekjøpet, kan sjansen fort gå forbi. Noen studier hevder til og med at menneskene ofte vil være mer skuffet over ting de ikke gjorde enn over dem de gjorde. Når en slik gylden mulighet oppstår, er det godt å vite at man har midler som kan brukes på fremtidige drømmekjøp!.

DET DU SER, ER DET DU FÅR!

Brukervennlighet og åpenhet er hjørnesteinene i vår sammenligningstjeneste for lån. Søknadsskjemaet er bygget opp slik at det er lett å fylle ut og gjennom dette søknadsskjemaet finner tjenesten frem flere lånetilbud fra forskjellige utlånere. Siden vi tilbyr en konkurransenøytral sammenligningsplattform for finansielle tjenester, fremvises alle lånetilbudene klart og tydelig slik at du lett kan sammenligne og finne lånet som passer best for deg. Vi sørger for at samarbeidspartnerne på nettstedet vårt ikke har skjulte kostnader som det ikke opplyses om, men at alle gebyrer, renter og kostnader fremvises. Spar deg for unødvendige og uhyggelige overraskelser, «Det du ser, er det du får!».

ER ET LÅN PÅ 500.000 KRONER FOR MYE?

Et usikret lån, eller hvilket som helst type lån, og spesielt forbrukslån må brukes fornuftig. Dette er spesielt viktig hvis lånebeløpet er et større beløp med høye renter. Det er ikke smart å finansiere livet eller øyeblikkelige fornøyelser med store lånesummer. Derimot vil et fornuftig låneopptak være å f.eks. investerer i bolig, hytte eller annen type fast eiendom eller solide gjenstander.

I tillegg til lånets forbruksmål, skal en ta hensyn til lånesøkerens betalingsevne-/vilje og søkerens økonomiske situasjon. Våre samarbeidende finansselskap og bankpartnere tar hensyn til lover og regler for ansvarlig utlån, derfor er de også interessert i din evne til å tilbakebetale lånet de vil tilby deg.

HVOR MYE MÅ DU TJENE?

For et lån på 500 000 kroner må du selvfølgelig ha en viss inntekt. Du får en viss veiledning om hva du må ut med ved å se på eksemplet under. Beregn fra 11 569 til 12 000 kroner i måneden hvis du skal betale det ned på normalperioden på fem år. Men merk at dette er et eksempel. Du kan få lånetilbud med både høyere og lavere rente enn det. Når du får et lånetilbud vil det som regel også følge med en betalingsplan som du må forholde deg til.

En måte å øke muligheten til å få innvilget et lån på 500 000 kroner på er å inkludere en medsøker. To inntekter borger for mye bedre betjeningsevne enn det ei lønning alene kan varte opp med. Det er heller ikke vanskeligere å søke lån for to enn for én.

En annen metode for å øke sannsynligheten for å få innvilget lån eller komme best ut av kredittvurderingen, er å søke flere steder. Det gjør du enkelt med bare én søknad til DigiFinans. Les mer om det lenger ned.

LÅNE 500 000 TIL REFINANSIERING

500 000 er det gjerne max beløpet når det kommer til forbrukslån, eller så mye du kan låne uten sikkerhet.

Men det er enklere å få det innvilget dersom det er til å refinansiere gjeld du har fra før. Grunnene til dette er både føringer fra myndighetene og en mer velvillig kredittvurdering når du faktisk ikke øker totalgjelden din ved låneopptaket.

Det kan være mange grunner til at du ønsker å refinansiere. Det vanligste er at du ønsker bedre betingelser enn på de lånene du har, eller vil ha lengre tilbakebetalingstid slik at du betaler mindre per måned. Det kan også være at du føler du er i ferd med å miste kontrollen fordi du betaler på for mange smålån og kredittkort. Endelig kan det også være at du ønsker å betale ut din del av felles lån du har med tidligere ektefelle eller samboer.

At du ikke øker gjelden din med refinansieringen, gjør at du kan låne mer. I henhold til forskrifter fra Finanstilsynet tilrås det nemlig ikke å gi lån som overstiger fem ganger bruttoinntekten. Men ved refinansiering er man ikke like strenge på dette. Hvis låneinstitusjonen anser at du har betalingsevne, kan de også gå over denne grensen ved refinansieringer.

Et annet vilkår i finansforskriften er at forbrukslån i regelen ikke bør ha lenger løpetid enn fem år. Også her er det gjort unntak i tilfeller med refinansiering. Med en nedbetalingstid på opptil 15 år, kan det månedlige terminbeløpet reduseres til en overkommelig kostnad der økonomien er presset.

Framgangsmåten ved søknad om 500 000 kroner til samling av gjeld er litt annerledes enn en vanlig søknad. For det første hjelper det dersom du oppgir at pengene skal brukes til refinansiering. I andre tilfeller er det ikke vanlig å oppgi låneformålet.

Dernest må du ha en oversikt over alle de lånene og fordringene du ønsker skal inn i en refinansiering. Den skal være så up to date som det er mulig å få den. Dokumentasjon på disse skal sendes sammen med søknaden på det samlede beløpet.

Normalt vil den refinansierende banken foreta utbetalingene direkte på de sakene som skal betales ut.

TRENGER DU IKKE SÅ MYE SOM 500 000 KRONER?

Du trenger jo ikke låne mer enn nødvendig. Det også lettere å få innvilget lavere lånebeløp. Digifinans har lån i størrelsesorden. Har du bruk for 150 000 til kjøp av en bruktbil eller 250 000 til oppussing er det det beløpet her du søker.

Vi videreformidler søknaden vi får fra deg til flere låneinstitusjoner slik at du får flere lånetilbud du kan vurdere.