Med disse triksene får du økonomien på rett vei

Vi lever alle forskjellige liv, og vi har alle helt ulike økonomiske situasjoner. Økonomien er knyttet til livet vi lever, noe som kan føre til uventede endringer. En uforutsigbar hverdag krever derfor fleksible finansielle løsninger.

Slå sammen dine lån: Klikk her for å se hvordan din økonomiske hverdag kan endre seg

Hvis man sitter på mange smålån, kan det være vanskelig å få innvilget et større lån. Heldigvis finnes det mange muligheter for å rydde opp i økonomien i dag, og en av de som kan hjelpe til med dette er låneagenten DigiFinans.

Det hjelper kunder over hele Norden med å finne gunstige låneløsninger. Når du først har sendt inn en gratis og uforpliktende søknad, tar de seg av resten av jobben. Å finne et godt tilbud og en lavere rente er derimot enklere hvis du har levert en grundig søknad.

Se på utgiftene dine

Før man sender inn en søknad, bør man få en oversikt over inntekter og utgifter som kan være avgjørende for betalingsevnen. Det er godt å vite at vanlig inntekt kan dekke både daglige utgifter og nedbetaling av et lån.

DigiFinans hjelper deg med å finne den beste mulige låneløsningen – få orden på din økonomi og søk i dag

Slå sammen tidligere lån

Man kan spare seg for mange kostnader ved å slå sammen flere lån til kun ett. Det blir da bare én kostnad å forholde seg til. Opplys i søknaden at du ønsker å slå sammen tidligere lån, og DigiFinans kan dermed skanne markedet etter den beste løsningen for deg.

La bankene konkurrere

Ved å benytte seg av en låneagent er det mulig å få en lavere rente enn hva man hadde fra før. Dette er fordi låneagenten samarbeider med flere ulike banker og långivere, og de bruker din ene søknad som noe bankene kan konkurrere om. Hvis bankene vil ha deg som kunde, vil de også forsøke å gi deg det beste tilbudet – og dette fører igjen til at renten kan bli betydelig redusert.

Uventede situasjoner i hverdagen kan føre til at man får problemer med økonomien, men dagens tjenester sørger for at problemet kan fikses før det er for sent.

DigiFinans hjelper deg med å finne den beste mulige låneløsningen – få orden på din økonomi og søk i dag

kr
år
Telefonnummeret ditt er påkrevd slik at vi kan gi deg informasjon om søknaden din. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg ved å bruke dette telefonnummeret.
Din e-post er påkrevd slik at vi kan kontakte og sende ut informasjon om søknaden din til deg. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg via denne e-posten.
Omtrentlig kostnad 0 kr/mnd
Ved å starte søknaden, godkjenner jeg både brukeravtale og privacy policy, og bekrefter mitt norske statsborgerskap.
Totalt lånebeløp

250000 kr

           
nedbetalningstid

5 år

Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 0 kr over 5 år, nom. NaN%, eff. 0% kost. 0 kr, tot. 0 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.