SAMMENLIGNING AV LÅN PÅ 150.000 KR

kr
år
Telefonnummeret ditt er påkrevd slik at vi kan gi deg informasjon om søknaden din. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg ved å bruke dette telefonnummeret.
Din e-post er påkrevd slik at vi kan kontakte og sende ut informasjon om søknaden din til deg. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg via denne e-posten.
Omtrentlig kostnad 0 kr/mnd
Ved å starte søknaden, godkjenner jeg både brukeravtale og privacy policy, og bekrefter mitt norske statsborgerskap.
Totalt lånebeløp

250000 kr

           
nedbetalningstid

5 år

Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 0 kr over 5 år, nom. NaN%, eff. 0% kost. 0 kr, tot. 0 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.

Søk om forbrukslån på 150.000 kr og bruk pengene til akkurat hva du vil, for eksempel for et større kjøp, renovering i hjemmet eller bilfinansiering. Sammenlign raskt flere lånealternativer på nett gjennom et enkelt søk på DigiFinans.no -sammenligningstjenesten for lån. Du kan fullføre din lånesøknad for ønsket lånebeløp på 150.000 kr enkelt og trygt – helt gratis!

Det å søke om lån er helt uforpliktende, og du kan lett sammenligne forskjellige lånetilbud som fremvises på tjenesten og selv velge det tilbudet på 150.000 kr som passer deg best. Sammenlign og spar penger, det er like enkelt som prissammenligning av hoteller og flyreiser.

Lånets nedbetalingstid mellom 1-15 år kan du velge selv i lånesøknaden din, og du vil da motta et avdragsgebyr som holder din økonomi balansert. Hvis du senere ønsker å betale raskere ned på lånet ditt eller innfri lånebeløpet i sin helhet kan du gjøre dette uten ekstra kostnader. Ta et smart og fleksibelt lån.

4 FAKTORER SOM DU BØR VURDERE FØR DU TAR OPP LÅN PÅ 150.000 KRONER

  • De billigste lån man kan få, er generelt sikrede lån, der banken eller finansinstitusjonen må ha pant i noe (f.eks. verdier, eiendom eller bil) for å låne ut pengene. Dersom du ikke vil eller kan søke om sikret lån, er da et usikret lån et bra alternativ.
  • Ta opp lån kun fra solide og seriøse banker og finansselskaper. De tar hensyn til din betalingsevne, slik at du kan unngå å havne i økonomiske problemer i etterkant. Glem heller ikke å selv regne ut dine betalingsmidler og utgifter, slik at ikke et lån på 150.000 kr fører til økonomiske overraskelser.
  • Hastighet og brukervennlighet er viktige faktorer, men husk også på å sammenligne disse fordelene med lånekostnadene. Vi vet fra erfaring at det er store summer å spare på kostnader over en lang låneperiode.
  • Ta deg tid til å tenke gjennom din personlige økonomi på forhånd så du vet hva du kan betale hver måned for å skreddersy nedbetalingen på lånet ditt. Nedenfor vises et eksempel som illustrerer en nedbetaling for et lånebeløp på 150.000 euro med forskjellige låneperioder (rente 9,5%, etableringsavgift 950 NOK).