en man med en dator

I dag trenger man ikke å besøke banken for å ta opp et lån – det hele kan gjøres på nett via låneagenter. De bruker din lånesøknad til å la bankene konkurrere om å gi deg de beste lånevilkårene.

Slå sammen dine lån: Klikk her for å se hvordan din økonomiske hverdag kan endre seg

Når man skal søke om lån er det spesielt 5 ting som kan være lurt å ha i bakhodet – og som potensielt kan øke sjansene for at søknaden blir godkjent.

1. LEGG VED SÅ MYE INFORMASJON SOM MULIG

Långivere og banker tar en beslutning basert på informasjonen du kan gi dem. Det er derfor viktig at du er ærlig og informerer om alt som kan være med på å styrke din økonomiske posisjon.

2. SØK OM LÅN SAMMEN

Banker og kreditorer vurderer søkerens evne til å betjene lånet. Det å ha en medsøker på lånesøknaden er som regel en klar fordel og kan resultere i positiv lånebeslutning fra banken. Ofte får man tilbud om større lån med lavere rente og bedre betingelser.

Det kan være spesielt gunstig å ha en medlåntaker hvis man har lav eller uregelmessig inntekt, eller skal søke om et større lån.

3. SLÅ SAMMEN GAMLE LÅN OG SPAR PENGER

Hvis du allerede sitter på flere dyre smålån eller kreditter, kan det være en stor fordel å slå disse sammen i ett større lån og ofte billigere lån. Da får man enklere betalt ned gammel gjeld til en lavere rente.

4. FÅ HJELP AV EN FINANSAGENT

Finansagenter gjør den største jobben for de som søker om lån. Hos DigiFinans kan man sende inn én søknad som de tar videre til de mange bankene og långiverne de samarbeider med. På den måten kan det oppstå en konkurranse om deg som kunde, som igjen kan være med på å senke renten og bedre tilbudet. Tjenesten er i tillegg helt gratis og uforpliktende.

5. VÆR GODT FORBEREDT

Før man fyller ut en lånesøknad, kan det være smart å tenke på hva formålet med lånet er og hvor mye man har behov for å låne. Hvordan er din betalingsevne?

Fyll ut en gratis lånesøknad her og se hvilke lånetilbud du kan få. DigiFinans vil hjelpe deg med å realisere din drøm!

kr
år
Telefonnummeret ditt er påkrevd slik at vi kan gi deg informasjon om søknaden din. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg ved å bruke dette telefonnummeret.
Din e-post er påkrevd slik at vi kan kontakte og sende ut informasjon om søknaden din til deg. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg via denne e-posten.
Omtrentlig kostnad 0 kr/mnd
Ved å starte søknaden, godkjenner jeg både brukeravtale og privacy policy, og bekrefter mitt norske statsborgerskap.
Totalt lånebeløp

250000 kr

           
nedbetalningstid

5 år

Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 0 kr over 5 år, nom. NaN%, eff. 0% kost. 0 kr, tot. 0 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.