Om DigiFinans.no

Digifinans er et varemerke som tilhører Salus Group som har drevet prissammenligning av lånetilbydere i Norge, Danmark, Estland og Finland siden 2016. Digifinans er det navn Salus Group bruker til å drive prissammenligning av lånetilbydere i Norge og Danmark. Digifinans er registrert i det finske foretaksregisteret som et bifirma til Salus Group. Se mer om Salus Group her.

Digifinans er ikke en bank men et prissammenligningneststed for over 15 forskjellige banker og långivere. Uansett hvilket av våre produkter du velger, er det IKKE Digifinans som utsteder lånet til deg. Vi bare prissammenligner lån og formidler kontakt mellom låntakere og våre samarbeidspartnere.

All erfaring viser at sammenligninger skjerper konkurransen. Det er derfor viktig at du alltid sammenligner lånene dine. Digifinans hjelper deg med dette. Vi er en uavhengig digital plattform som på en enkel måte gir deg oversikt over lånemulighetene dine gjennom en nøytral sammenligning av renter, gebyrer og vilkår. Vår tjeneste sammenligner personlige lånetilbud fra flere banker og långivere slik at du med ro i sinnet kan ta den rette beslutningen, om du tar opp et nytt lån eller om du vil refinansiere et gammelt. Vi gjør dette fordi vi tror på at alle rett til full transparens i et uoversiktelig lånemarked.

Hvordan tjener Digifinans penger?

Vi mottar provisjon fra alle banker og långivere vi samarbeider med. Såfremt et lån blir utbetalt til en bruker hvor vi har formidlet kontakten, får vi en provisjon som er beregnet ut fra lånebeløpet og IKKE renten. Det betyr at vi ikke har noen interesser i at du velger et lån med høyere rente. Denne forretningsmodellen sikrer at Digifinans er 100 % gratis for våre brukere.

Vi mener at alle har rett til full gjennomsiktighet i et uoversiktelig lånemarked. Se hvor enkelt det er å sammenligne lånetilbud.

Sammenlign lån

Det er selvfølgelig helt gratis og uforpliktende å benytte deg av vår tjeneste. Det aller beste er at du IKKE behøver å ta imot noen av de lånetilbudene du får fra bankene og långiverne vi samarbeider med. Er ikke tilbudet godt nok, takker du bare nei. Alternativt kan du kontakte på 21 40 37 34. Mange ganger kan vår support guide deg til et enda bedre lånetilbud.

Klikk her for å se alle samarbeidspartnerne våre

Med vennlig hilsen Digifinans - en del av Sambla Group
2022 © Sambla AS
Arbins gate 2
0253 Oslo
Org. nr: 917 454 000

E-mail: epost@digifinans.no