DIGIFINANS.NO ER EN NORDISK LÅNEFORMIDLINGSTJENESTE

DigiFinans.no er opprettet for å betjene lånesøkere i norden og Norge. DigiFinans.no hjelper deg med å finne det beste lånetilbudet. Dette er mulig fordi vi lar lånegiverne og bankene konkurrere om deg som potensiell fremtidig kunde, slik at dere lettere finner hverandre. Sammenligningstjenesten vi tilbyr, er her for å hjelpe deg som har behov for å låne penger. Gjennom tjenesten vår får du tilgang til et stort utvalg av flere seriøse lånegivere og banker, slik at du kan finne det lånet som passer nettopp for deg og din økonomiske situasjon.

Vårt mål er at du skal kunne finne den billigste måten å finansiere drømmene dine på, eller kanskje du bare ønsker å få håndtert hverdagens finansielle utfordringer og muligheter. Det aller viktigste er at du som forbruker skal kunne motta lånetilbudene raskt, sikkert og helt gratis.

Våre samarbeidspartnere er velkjente innen bank og finans, og gransket av relevante myndigheter samt godkjente i forbindelse med Finanstilsynet.

Gjennom sikker pålogging på DigiFinans.no -tjenesten, vil det være lettere for deg som forbruker å sammenligne alle de forskjellige långiverne opp mot hverandre før du bestemmer deg for hvilket lånetilbud du vil velge. I supporttjenesten vår møter du serviceinnstilte og engasjerte medarbeidere som kan hjelpe deg med å innhente tilbud på lån, og som gir deg en god opplevelse rundt hele søknadsprosessen. Dersom du trenger oppfølging eller har spørsmål om lånesøknadsprosessen kan du kontakte oss gjennom å fylle ut vårt brukervennlige søknadsskjema, via chat eller eventuelt via telefon: +47 21403734.

SIKKER

Det er viktig for oss å tenke trygghet og sikkerhet i alle faser av lånesøknadsprosessen. Våre nettstedbesøkere gir oss en verdifull jobb med å finne frem de beste lånetilbudene basert på besøkernes behov. Å finne det aller beste lånetilbudet blant alle alternativene på nett kan ofte være komplisert. Risikoen for å ta opp et for dyrt et lån kan da være høyt. Derfor er vårt mål å forstå våre nettstedbesøkere og matche deres behov mot de beste løsningene på markedet.

Vi er nøye med å overholde alle lover og forskrifter, både lokalt og internasjonalt i Norden. Vi følger med på utviklingen innenfor datasikkerhet og vi arbeider for å forebygge sikkerhetsrisikoer i våre systemløsninger.

RASK

Siden tjenesten vår bruker nettbaserte løsninger muliggjør det en meget rask prosess. I tillegg til hurtighet, er effektiviteten og servicekvaliteten vi tilbyr på vårt nettsted avgjørende faktorer for deg som lånesøker. På DigiFinans.no trenger du bare å fylle ut én eneste søknad, og du er dermed i dialog med flere lånegivere og banker, nesten i sanntid! Vår søkemotor og plattform tilbyr en betydelig raskere og enklere søknadsprosess.

HELT GRATIS

KORT OG GODT: DIGIFINANS.NO -TJENESTEN ER FOR DEG SOM ER LÅNESØKER — HELT KOSTNADSFRITT! VI MOTTAR GODTGJØRELSE FRA BANKENE.