Var det depositumlån du var på utkikk etter, men kanskje også mulighet for forbrukslån uten sikkerhet? | DigiFinans.no

Priseksempel på lån: med et lån på 65.000 kr. og tilbakebetalingstid på 5 år, er det månedlige avdraget 1.562 kr. I tillegg kommer ekstra månedsgebyr på 45 kr. i faktureringsgebyr og 950 kr. i etableringsgebyr. Den totale kostnaden for lånet er da 93.730 kr. Den nominelle renten er 13,49 % og den reelle årlige renten er 14,9%. Lånegiverne gjør et lånetilbud basert på et kundespesifikt estimat. Den faktiske årlige rentesatsen som tilbys varierer vanligvis mellom minst 7,4% og maksimalt 33,3%. Låneperioden som tilbys varierer mellom 1-15 år. Lånebeløpene som tilbys er mellom 25.000 kr. - 600.000 kr.


Er det mulig å søke forbrukslån uten sikkerhet? Joda, via DigiFinans prissammenligning kan du søke frem forskjellige bankers forbrukslån hvor du ikke trenger å ha pant eller depositum i eiendom.

 

Ved å fylle ut og få fullført en nettsøknad, kan du finne forbrukslån helt uten sikkerhet. Velg tilbudet som passer din situasjon. Du kan søke om refinansiering for å sammenslå lån, men det er også mulig å søke om tilbud på nytt forbrukslån uten sikkerhet. Søk om et forbrukslån eller refinansiering på opptil 500 000 kr, let etter et tilbud som passer din økonomi.

 

Forbrukslån uten sikkerhet kan man søke om på vår nettbaserte tjeneste. Dersom du behøver å søke et refinarnsieringslån, kan du søke om å låne inntil 500 000 kr.

Sjekk ut hvordan søkeplattformen prissammenligner bankenes forbrukslån - helt uten sikkerhet i eiendom. De bankene som sammenlignes på DigiFinans tilbyr lån uten sikkerhet, altså usikrede lån. Du trenger dermed ikke ha  depositum eller pant i verken bil, hjem eller eiendom.