Forbrukslån kalkulator

Vennligst skriv inn det totale lånebeløpet for lånet du vil bruke til beregning
kr
Renten på lån kan sees på som en månedlig avgift til bankene for å låne deg pengene. Våre partnere som tilbyr lån avgjører renten basert på din økonomiske situasjon og den kan variere. Du kan lese mer om effektiv rente her.
%
Nedbetalingstiden er hvor lenge lånet ditt er planlagt å bli tilbakebetalt. Avhengig av tidspunktet kan den månedlige kostnaden for lånet ditt endres, hvor kortere tilbakebetalingstid ofte betyr en høyere månedlig kostnad.
år
Noen banker har ett enkelt etableringsgebyr og/eller gjentakende aviagebyr knyttet til lånet ditt. Vanligvis finner du denne infoen i vilkårsdokumentasjonen for lånet eller på fakturaen.
kr
Noen banker har ett enkelt etableringsgebyr og/eller gjentakende aviagebyr knyttet til lånet ditt. Vanligvis finner du denne infoen i vilkårsdokumentasjonen for lånet eller på fakturaen.
kr
Ønsker du å søke om lån basert på beregningen ovenfor?Fyll ut informasjonen på neste side
Totalt lånebeløp

250000 kr

           
nedbetalningstid

5 år

Bruk kalkulatoren på DigiFinans sitt sammenligningsnettsted. Finn lånetilbydere og beregn forbrukslån. Sjekk kalkulatorens resultat og søk opp bankenes forbrukslån. Send inn nettsøknad til flere banker via DigiFinans slik at bankene kan konkurrere om deg med ulike tilbud på forbrukslån. Velg og gjør kalkulasjon på forbrukslån som passer nettopp deg.

Er du ute etter forbrukslån bør du prøve DigiFinans sin forbrukslån kalkulator. Du kan beregne hvor mye et forbrukslån vil koste deg.

Gjennom å bruke forbrukslån kalkulatoren, kan du søke forbrukslån som passer det du er ute etter. Du kan selv se beregning på både refinarnsieringslån og forbrukslån. Prissammenlign de ulike lånetilbydernes tilbud på forbrukslån og beregn hva dette vil koste. Bruk vår kalkulator og beregn forbrukslån på opptil 500 000 kr.

Forbrukslån er det mulig å søke om gjennom nettet på opptil 500 000 kr. Finn ut om du kan søke om forbrukslån på hele 500 000 kr.

Bruk søkeplattformens lånekalkulator til å beregne forskjellige bankers forbrukslån

Bankene som prissammenlignes på DigiFinans tilbyr forbrukslån uten sikkerhet. Det betyr at du ikke trenger å ha pant i verken bil eller hjem, dermed har du muligheten til å søke et forbrukslån med laveste rente.