kr
år
Telefonnummeret ditt er påkrevd slik at vi kan gi deg informasjon om søknaden din. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg ved å bruke dette telefonnummeret.
Din e-post er påkrevd slik at vi kan kontakte og sende ut informasjon om søknaden din til deg. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg via denne e-posten.
Omtrentlig kostnad 0 kr/mnd
Ved å starte søknaden, godkjenner jeg både brukeravtale og privacy policy, og bekrefter mitt norske statsborgerskap.
Totalt lånebeløp

250000 kr

           
nedbetalningstid

5 år

Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 0 kr over 5 år, nom. NaN%, eff. 0% kost. 0 kr, tot. 0 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.

VI PRISSAMMENLIGNER SLIK AT DU KAN VELGE UT DET BESTE LÅNET

Digifinans – en del av Sambla Group. Vi er din uavhengige og transparente nettbaserte søkeplattform for sammenligning av lån. Vi presenterer dine lånetilbud slik at du helt selv kan prissammenligne og velge ut det beste tilbudet. Du kan lese mer om oss her, Under finner du en oversikt over våre samarbeidspartnere.

Våre 23 samarbeidspartnere

Vis mer

KAN 400 000 PERSONER TA FEIL?

Siden 2016 har Digifinans – en del av Sambla Group. Hjulpet over 400 000 i Norden med å sammenligne og velge de beste lånene.
Vår plattform er kostnadsfri og transparent. Mottar du et lånetilbud, er det selvfølgelig helt frivillig om du vil ta imot det.

SLIK TJENER DIGIFINANS PENGER

Vi mottar provisjon fra alle banker og långivere vi samarbeider med, såfremt et lån blir utbetalt. Provisjonen vi får er basert på lånebeløpet, og IKKE rente. Det betyr at vi ikke har noen interesser i at du velger et lån med høyere rente.

Denne forretningsmodellen sikrer at Digifinans kan være 100 % gratis for våre brukere. Vi mener at alle har rett til full gjennomsiktighet på et uoversiktelig lånemarked. Søk selv og se hvor nettbasert det er å sammenligne lånetilbud. Det er selvfølgelig helt gratis å sammenligne, og helt uforpliktende hvis du mottar et tilbud.

Tidigere lånetilbud