Søk etter å låne forbrukslån uten sikkerhet. | DigiFinans.no

Priseksempel på lån: med et lån på 65.000 kr. og tilbakebetalingstid på 5 år, er det månedlige avdraget 1.562 kr. I tillegg kommer ekstra månedsgebyr på 45 kr. i faktureringsgebyr og 950 kr. i etableringsgebyr. Den totale kostnaden for lånet er da 93.730 kr. Den nominelle renten er 13,49 % og den reelle årlige renten er 14,9%. Lånegiverne gjør et lånetilbud basert på et kundespesifikt estimat. Den faktiske årlige rentesatsen som tilbys varierer vanligvis mellom minst 7,4% og maksimalt 33,3%. Låneperioden som tilbys varierer mellom 1-15 år. Lånebeløpene som tilbys er mellom 25.000 kr. - 600.000 kr.


Finnes det muligheter for å låne uten sikkerhet? Jepp, via DigiFinans sit prissammenligningssøk kan du lete frem ulike bankers forbrukslån hvor du ikke trenger å ha pant i verken bil eller hus.

Ved å fylle ut nettsøknad kan du finne frem muligheten til å låne uten sikkerhet. Velg det tilbudet som passer akkurat ditt behov. Det er mulig å søke om refinansiering for å sammenslå lån, eller søk om tilbud på forbrukslån helt uten sikkerhet.

Søk om et forbrukslån på opptil 500 000 kr. og finn et tilbud som passer deg.

Forbrukslån uten sikkerhet er det mulig å søke om på vår nettbaserte service. Hvis du trenger å søke om å låne uten sikkerhet, kan du søke om å lån opp til 500 000 kr.

Prøv og se hvordan plattformen prissammenligner ulike bankers forbrukslån - helt uten sikkerhet.

Bankene som prissammenlignes på DigiFinans tilbyr altså forbrukslån uten sikkerhet. Du trenger dermed ikke ha pant i verken bil, hjem eller eiendom.