Har du sett etter rammelån, men ønsker forbrukslån eller refinansiering? | DigiFinans.no

Priseksempel på lån: med et lån på 65.000 kr. og tilbakebetalingstid på 5 år, er det månedlige avdraget 1.562 kr. I tillegg kommer ekstra månedsgebyr på 45 kr. i faktureringsgebyr og 950 kr. i etableringsgebyr. Den totale kostnaden for lånet er da 93.730 kr. Den nominelle renten er 13,49 % og den reelle årlige renten er 14,9%. Lånegiverne gjør et lånetilbud basert på et kundespesifikt estimat. Den faktiske årlige rentesatsen som tilbys varierer vanligvis mellom minst 7,4% og maksimalt 33,3%. Låneperioden som tilbys varierer mellom 1-15 år. Lånebeløpene som tilbys er mellom 25.000 kr. - 600.000 kr.


Var du opprinnelig på utkikk etter rammelån, men ønsker heller lån uten sikkerhet? Via DigiFinans sammenligningsnettsted kan du finne ulike bankers lån uten sikkerhet.

Gjennom å fylle ut en online-søknad kan du lete opp et lånetilbud som passer nettopp deg. Det er mulig å søke om enten refinansiering uten sikkerhet eller forbrukslån uten sikkerhet. 

Det er verdt å fylle ut en lånesøknad for å prøve å samle sammen eksisterende smålån. Et nytt refinansieringslån kan nemlig gi bedre rente enn mange ulike dyre smålån man har fra før av.

 

Prøv å fylle ut nettbasert søknad via DigiFinans sitt søkesystem i dag.

Nytt forbrukslån kan man søke om inntil 300 000 kr, men hvis du trenger å søke et refinarnsieringslån kan du søke om å låne opp til maksimumbeløp 500 000 kr.

Sjekk hvordan plattformen vår prissammenligner forskjellige bankers lånetilbud online.

 

Bankene som du kan prissammenligne på DigiFinans tilbyr usikrede lån. Dermed trenger du ikke ha pant i verken bil eller hjem, og derfor har du muligheten til å søke om forbrukslån eller refinensieringslån inntil 500 000 kr.