Start og fortsett å søke lån | DigiFinans.no

Priseksempel på lån: med et lån på 65.000 kr. og tilbakebetalingstid på 5 år, er det månedlige avdraget 1.562 kr. I tillegg kommer ekstra månedsgebyr på 45 kr. i faktureringsgebyr og 950 kr. i etableringsgebyr. Den totale kostnaden for lånet er da 93.730 kr. Den nominelle renten er 13,49 % og den reelle årlige renten er 14,9%. Lånegiverne gjør et lånetilbud basert på et kundespesifikt estimat. Den faktiske årlige rentesatsen som tilbys varierer vanligvis mellom minst 7,4% og maksimalt 33,3%. Låneperioden som tilbys varierer mellom 1-15 år. Lånebeløpene som tilbys er mellom 25.000 kr. - 600.000 kr.


DigiFinans videresender din nettsøknad til ulike banker, som vil vurdere din nettsøknad.

Velg det lånetilbudet som passer deg selv aller best.

Er du på utkikk for å søke lån? På DigiFinans sitt sammenligningssøk kan du søke frem ulike bankers forbrukslån for din livssituasjon.

 

Ved å fylle ut en nettsøknad for å finne frem bedre forbrukslån, kan du lete opp det tilbudet som passer ditt behov. Det er mulig å søke om refinansiering uten sikkerhet, og det er mulig å søke om tilbud på forbrukslån. Et nytt lån kan få en betydelig bedre rente enn eventuelle forbrukslån du har fra før av, så det er verdt å starte og fortsette en lånesøknad allerede i dag.

 

Fortsett dermed søknad på forbrukslån via nettbasert søkesystem. Finn forbrusklån og refinarnsieringslån som passer nettopp deg.

 

Det vil være mulig å søke om forbrukslån inntil 300 000 kr. og hvis du trenger å søke et refinarnsieringslån kan du søke om å låne inntil 500 000 kr.

Fortsett søknad i dag og sjekk hvordan plattformen prissammenligner forskjellige bankers forbrukslån på nettet.

 

Bankene som du kan prissammenligne på DigiFinans tilbyr usikrede lån. Dermed trenger du ikke ha pant i verken bil eller hjem, 

og derfor har du muligheten til å søke om forbrukslån eller refinensieringslån inntil 500 000 kr.