Sammenlign banker for å samle gjeld | DigiFinans.no

Priseksempel på lån: med et lån på 65.000 kr. og tilbakebetalingstid på 5 år, er det månedlige avdraget 1.562 kr. I tillegg kommer ekstra månedsgebyr på 45 kr. i faktureringsgebyr og 950 kr. i etableringsgebyr. Den totale kostnaden for lånet er da 93.730 kr. Den nominelle renten er 13,49 % og den reelle årlige renten er 14,9%. Lånegiverne gjør et lånetilbud basert på et kundespesifikt estimat. Den faktiske årlige rentesatsen som tilbys varierer vanligvis mellom minst 7,4% og maksimalt 33,3%. Låneperioden som tilbys varierer mellom 1-15 år. Lånebeløpene som tilbys er mellom 25.000 kr. - 600.000 kr.


DigiFinans sender din online-søknad videre til flere banker. Bankene vil da konkurrere om å få deg som kunde. Velg refinansieringslån som er en grei løsning for deg.

 

Finnes det banker som kan samle din gjeld i ett? Ja, gjennom DigiFinans prissammenligningssøk kan du la bankene konkurrere om nettopp din lånesøknad.

 

Det greit å ta seg litt tid til å fylle ut nettsøknad, slik at kan du finne refinansieringslån uten sikkerhet. Velg da det tilbudet som passer deg. Det er mulig å søke om refinansiering for å sammenslå lån, og det er også mulig å søke om tilbud på forbrukslån uten sikkerhet. 

Søk om et refinansieringslån på opptil 500 000 kr. og finn et tilbud som passer deg aller best.

 

Refinansieringslån uten sikkerhet er det mulig å søke om på vår nettbaserte service. Hvis du trenger å søke et refinarnsieringslån kan du søke om å låne opp til 500 000 kr.

Prøv ut hvordan plattformen prissammenligner ulike bankers forbrukslån - la lånetilbyderne samle din gjeld.

 

De bankene som prissammenlignes på DigiFinans tilbyr forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet. Søker trenger derfor ikke ha pant i noe som helst.