Se om du kan samle smålån | DigiFinans.no

Priseksempel på lån: med et lån på 65.000 kr. og tilbakebetalingstid på 5 år, er det månedlige avdraget 1.562 kr. I tillegg kommer ekstra månedsgebyr på 45 kr. i faktureringsgebyr og 950 kr. i etableringsgebyr. Den totale kostnaden for lånet er da 93.730 kr. Den nominelle renten er 13,49 % og den reelle årlige renten er 14,9%. Lånegiverne gjør et lånetilbud basert på et kundespesifikt estimat. Den faktiske årlige rentesatsen som tilbys varierer vanligvis mellom minst 7,4% og maksimalt 33,3%. Låneperioden som tilbys varierer mellom 1-15 år. Lånebeløpene som tilbys er mellom 25.000 kr. - 600.000 kr.


DigiFinans videresender din nettsøknad til et flere ulike banker, og bankene vil komme  tilbake med ulike forbrukslåntilbud. Du velger selv lånetilbudet som passer din privatøkonomi.

Sjekk om du kan få samlet smålån for refinansiering. DigiFinans er en søkeplattform hvor du kan søke ulike bankers renter på forbrukslån og mulig vil du finne et samlelån for refinansiering.

 

Da du lår deg prissammenligne lånetilbud bankene kommer med, kan du unngå dyre avgifter ved å samle eksisterende smålån i ett lån. La alle bankene konkurrere om deg som kunde.

Det nye lånet kan bli en greiere løsning for ditt hjem eller refinansieringsbehov.

 

Fullfør søknad for å se etter forbrukslån på opptil 500 000 kr.

Via DigiFinans er det mulig å søke om forbrukslån, i tillegg hvis du trenger å slå sammen gamle smålån for refinansiering er det også mulig inntil 500 000 kr.

Det kan gi større mulighet for å finne frem lavere lånerenter da du gjør et prissammenligningssøk.

 

Bankene som DigiFinans prissammenligner trenger ikke ha pant i verken bil eller bolig, så du har muligheten til å søke renter på forbrukslån uten sikkerhet.