SARA OMSTRUKTURERTE SINE SMÅLÅN OG FIKK EN MEGET BILLIGERE RENTE! | DigiFinans.no

Sara Kristiansen hadde sammen med sin mann tatt opp flere smålån. Selv om rentene for de forskjellige lån virket rimelige, så oppdaget Sara, at de samlede utgiftene var meget høye. Derfor besluttet familien, at de ville samle deres lån til ett, samlet lån.

Samle dine kredittkort- og forbrukslån med DigiFinans.no

Små og dyre forbrukslån medfører en masse ekstra kostnader, som kan være med å sette ens økonomi i unødvendige vanskeligheter. Ved å samle flere forskjellige små lån til ett enkelt større lån, er det mulig å redusere de samlede kostnadene og spare tusenvis av Kroner. Dette fant Sara Kristiansen også ut av.

"Da vi hadde laget søknaden, fant vi ut at, det faktiskt var mye penger å spare. Vi skulle bare lage en søknad, og så kunne vi velge mellom flere forskjellige banker, som tilbød oss en billigere rente". Sier Sara Kristiansen.

Sara fant DigiFinans.no, og da det var gratis å undersøke familiens muligheter, valgte hun å gå i gang med søknaden. Det gikk ikke lenge, før de første tilbudene om refinansiering, ble sendt til Sara på epost og sms.

NESTEN HALVERING AV UTGIFTENE

Tidligere betalte Sara og hennes mann med en rente på 16% på deres forskjellige lån til 75000 KR, men Sara fikk nesten halvert renten til 8,5%. I starten trodde hun ikke på det, at det kunne lønne seg for henne å undersøke lånemarkedet, men i praksis betydde det, at familiens månedlige kostnader fallt med flere tusen kroner. Det er penger som kommer i godt bruk for familien.

"Jeg var meget skeptisk til å starte med, men jeg er lykkelig for, at jeg undersøkte våre muligheter. Vi har en meget sunnere økonomi nå, familien er gladere, og vi har mer overskudd i hverdagen, og det hadde vi ikke hatt, hvis det ikke var for Digifinans", sier Sara Kristiansen.

Beslutningen om å refinansiere eksisterende lån og i stede samle de til ett stort lån, har gjort det mulig for den lille familien å få større økonomisk fleksibilitet. Sara er glad for, at hun undersøkte mulighetene for å samle familiens lån, og hun har ingen intensjoner om å ta opp flere små lån igjen.

Gjør som Sara og undersøk dine muligheter for å refinansiere gamle lån. Start din lånesøknad nå.

 

Andre artikler du kanskje vil like: