KONKURRANSEN MELLOM BANKENE TIL FORDEL FOR FORBRUKERNE

DERFOR ER KONKURRANSEN MELLOM BANKENE TIL FORDEL FOR FORBRUKERNE

Det finnes en rekke forskjellige banker og långivere på markedet som nordmenn kan søke lån hos. Med mange alternativer å velge mellom er det lett å bli forvirret, men den sterke konkurransen mellom långiverne kan man faktisk bruke til egen fordel.

Slå sammen dine lån: Klikk her for å se hvordan din økonomiske hverdag kan endre seg

Konkurranse i næringslivet betyr ofte at kundene vinner. Når mange bedrifter konkurrerer om de samme kundene, blir selskapet tvunget til å gjøre sitt ytterste for å tiltrekke seg kunder.

Slik kan det også være når man søker om lån.

I dag er det et stort antall långivere og banker som tilbyr lån, og gjennom en finansagent kan man bruke kun én søknad til å la bankene konkurrere om deg som kunde slik at du får best mulig lånevilkår.

Denne jobben tar DigiFinans seg av. Det samarbeider med et bredt utvalg av banker og långivere, og kan på den måten sørge for at kundene får det beste mulige lånealternativet.

Gjennom DigiFinans kan man låne opp til 500 000 kroner uten sikkerhet, og det er helt gratis og uforpliktende å søke om lån.

Det eneste man trenger å gjøre er å fylle ut en lånesøknad der man oppgir ønsket beløp og nedbetalingstid. Deretter videreformidler DigiFinans din søknad til sine samarbeidspartnere – og konkurransen kan begynne. I beste fall vil du få muligheten til å velge blant en rekke alternativer for å finne det lånetilbudet som dekker dine behov.

Klikk på lenken under og fyll ut en gratis lånesøknad i dag – helt uforpliktende.

Hvilken rente kan du få? Send en søknad til DigiFinans og la de skanne markedet for deg

 

kr
år
Telefonnummeret ditt er påkrevd slik at vi kan gi deg informasjon om søknaden din. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg ved å bruke dette telefonnummeret.
Din e-post er påkrevd slik at vi kan kontakte og sende ut informasjon om søknaden din til deg. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg via denne e-posten.
Omtrentlig kostnad 0 kr/mnd
Ved å starte søknaden, godkjenner jeg både brukeravtale og privacy policy, og bekrefter mitt norske statsborgerskap.
Totalt lånebeløp

250000 kr

           
nedbetalningstid

5 år

Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 0 kr over 5 år, nom. NaN%, eff. 0% kost. 0 kr, tot. 0 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.