På jakt etter å bytte bank - sjekk nettsøknad online. | DigiFinans.no

Priseksempel på lån: med et lån på 65.000 kr. og tilbakebetalingstid på 5 år, er det månedlige avdraget 1.562 kr. I tillegg kommer ekstra månedsgebyr på 45 kr. i faktureringsgebyr og 950 kr. i etableringsgebyr. Den totale kostnaden for lånet er da 93.730 kr. Den nominelle renten er 13,49 % og den reelle årlige renten er 14,9%. Lånegiverne gjør et lånetilbud basert på et kundespesifikt estimat. Den faktiske årlige rentesatsen som tilbys varierer vanligvis mellom minst 7,4% og maksimalt 33,3%. Låneperioden som tilbys varierer mellom 1-15 år. Lånebeløpene som tilbys er mellom 25.000 kr. - 600.000 kr.


Er du ute etter å bytte bank i tillegg til å finne forbrukslån eller refinansiering uten sikkerhet, da har du funnet rett søkenettsted. DigiFinans spesialiserer seg nemlig på søke frem forskjellige bankers lånetilbud gjennom gratis nettsøknad.

Da man fyller ut nettskjemaet er det mulig å søke forbrukslån eller refinansieringslån hvor du tar du opp dine eksisterende lån og setter dem sammen til ett eneste lån. Denne metoden vil la deg unngå at du betaler dyre avgifter og kostnader på flere smålån. Det nye refinansieringslånet kan får en betydelig bedre rente enn de gamle smålånene dine, noe som vil bli en bedre løsning.

 

Fyll ut gratis nettsøknad på opptil 500 000 kr

Forbrukslån er det mulig å søke via gratis lånesøknad på inntil 300 000 kr men hvis du trenger å søke et samlelån kan du søke om inntil 500 000 kr.

Det gir større muligheter for å få alle gamle smålån samlet inn i ett refinansieringslån, så prøv denne metoden gjennom å fylle ut kostnadsfritt nettsøknaddsskjema.

De bankene og utlånerne som DigiFinans prissammenligner, trenger ikke å ha pant i verken bil eller hjem, derfor har du muligheten til å søke lån opptil 500 000 kr for å gjøre samlelån uten

sikkerhet.