JAN FIKK LÅNEHJELP – SPARER 16 000 KR I MÅNEDEN | DigiFinans.no

Slå sammen dine lån: Klikk her for å se hvordan din økonomiske hverdag kan endre seg

På grunn av sykdom kunne ikke Jan lenger jobbe, noe som førte til at familiens inntekt kollapset. Han valgte derfor å ta opp flere smålån for å kunne forsørge familien og betale regninger.

Et boliglån og flere smålån satte Jan i stor gjeld. Han måtte betale gebyrer og avgifter for alle lån, og hver måned kunne det gå så mye som 20 000 kroner.

FIKK PROFESJONELL HJELP UT AV GJELDSKRISEN

Til slutt ble både Jan og kona nødt til å søke hjelp, og valget falt på låneagenten DigiFinans. Dette skulle vise seg å bli løsningen på den økonomiske situasjonen og starten på en langt bedre hverdag for hele familien.

Ved å samle alle lånene til ett større lån, fikk Jan redusert de månedlige utgiftene på 20 000 kroner ned til 4000 kroner. Han kunne endelig se lyset i enden av tunnelen.

SLIK BLE DET MULIG

Gjennom DigiFinans kan man låne opp til 500 000 kroner uten sikkerhet, og på den måten favne alle gamle lån under ett.

Alt man trenger å gjøre er å sende inn en søknad, så tar DigiFinans den videre til bankene og långiverne de samarbeider med. Her kan det oppstå en konkurranse om deg som kunde, som igjen kan være med på å senke renten.

Med kun ett lån, blir det bare én kostnad å forholde seg til og man slipper å betale gebyrer og avgifter på flere ulike lån.

Klikk her for å se hvilke lånemuligheter du har – det kan være store summer å spare

 

Andre artikler du kanskje vil like: