Sjekk kredittscoren din

kr
år
Telefonnummeret ditt er påkrevd slik at vi kan gi deg informasjon om søknaden din. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg ved å bruke dette telefonnummeret.
Din e-post er påkrevd slik at vi kan kontakte og sende ut informasjon om søknaden din til deg. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg via denne e-posten.
Omtrentlig kostnad 0 kr/mnd
Ved å starte søknaden, godkjenner jeg både brukeravtale og privacy policy, og bekrefter mitt norske statsborgerskap.
Totalt lånebeløp

250000 kr

           
nedbetalningstid

5 år

Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 0 kr over 5 år, nom. NaN%, eff. 0% kost. 0 kr, tot. 0 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.

Hvordan du kan forbedre din kredittscore?

Det er mange ting bankene ser på når de foretar en kredittvurdering, og finner ut hvor på skalaen de skal plassere deg. Her er noen enkle råd for bedre kredittscore. Bemerk at det ikke er noe du kan endre på dagen, men noe du må holde vedlike over lengre tid.

  • Betal i tide. Så enkelt er det “bare”. Det har en negativ effekt på din kredittverdighet hvis du har ubetalte regninger eller betaler dem for sent.
  • Hvis du har kredittkort, pass på å ikke ligge kontinuerlig på kortets kredittgrense.
  • Reduser forbruket ditt. Bruker du mer penger enn det du tjener, eller har for mange utgifter, vil dette inngå i bankenes vurdering. Jo høyere beløp du har til rådighet til å betale lånet, jo bedre er din kredittscore.
  • Spar penger! Det er kanskje lettere sagt enn gjort. Men det er en god ide å ha spart opp litt. Det gjelder uansett om du velger å ha pengene stående på en sparekonto eller investerer dem i f.eks. fast eiendom.
  • Samle lånene dine. Hvis du har lån hos flere långivere eller tar opp mange lån, vil dette inngå i bankenes kredittvurdering. Det er derfor lurt å undersøke muligheten for å samle lånene. På den måten kan du spare både renter og gebyrer.
  • Ikke søk for ofte. Hvis bankene ser at du søker gjentatte ganger, kan dette også ha en negativ effekt på din kredittvurdering. Bruk heller lenger tid på en enkelt søknad. Da sørger du også for at alle opplysninger er korrekte.

Gratis og uforpliktende sjekk av din kreditt verdighet

Her på siden kan du gratis og uforpliktende undersøke din kredittverdighet . Ved å svare på noen få, enkle spørsmål om deg selv og din økonomi gir vi deg et anslag på hvor på skalaen bankene plasserer deg når de vurderer din kredittverdighet. Selv om beregneren ikke er 100 % presis, gir den deg en god pekepinn på hva kredittscoren din er, og dermed hvor gode muligheter du har for å få lån.

Fordelene ved en god kredittscore:

  • Lån til lavere renter
  • Mulighet for større lånebeløp
  • Bedre lånevilkår
  • Lånemuligheter hos forskjellige banker

Hvordan bestemmes en kredittvurdering?

Det er mange faktorer som spiller inn når bankene vurderer om de kan tilby deg lån. Mange tror fortsatt at det eneste banken ser på er den månedlige inntekten. Men bankene bruker faktisk et bredt spekter av informasjon. Det kan være alt fra adresse, om det er faste eller varierende inntekter, om du bor alene eller er samboer som er med i vurderingen når bankene foretar en kredittscore.

Hvis du ønsker låne penger

Uansett om du ønsker å ta opp et nytt lån eller skal samle dine gamle, er det viktig å innhente tilbud fra flere banker. Bankene har forskjellige måter å beregne din kredittscore på. Det kan derfor også være forskjell på hva de ulike bankene kan tilby deg av lån. Det er en god idè å sammenligne lån hos forskjellige banker. Det gjør du enkelt med en låneagent som Digifinans, som gratis sender din ene søknad til flere banker. På den måten konkurrerer bankene om deg. Da får du oversikt over hva de forskjellige bankene kan tilby av lån, renter og gebyrer.

Det er Digifinans misjon å gjøre lånemarkedet så gjennomsiktig som mulig, slik at du som forbruker alltid vet hvorvidt ditt nåværende lån er det billigste du kan få, eller om du bør bytte det ut til ett med bedre rente. Du behøver ikke å stille sikkerhet i bil eller bolig. Alt du skal gjøre er å fylle ut en søknad, og Digifinans undersøker dine lånemuligheter. Hvis du vil vite mer eller har bruk for hjelp i søknadsprosessen, sitter Digifinans´ kundeservice klar til å hjelpe deg.