Lån med sikkerhet i bolig | DigiFinans.no

Lån med sikkerhet
i bolig

For deg som eier en bolig eller hytte finnes det mulighet for å søke lån med sikkerhet i bolig.

  • Ta opp lån med sikkerhet i bolig
  • Refinansiere i lån med sikkerhet, selv med betalingsanmerkning
  • Søke om refinansiering i lån med sikkerhet, selv med inkasso
  • Refinansiere med sikkerhet i selveiet bolig

Angående lån med sikkerhet i bolig, kan du nå oss på:
Tel.: 81 50 30 78
E-post: lanmedsikkerhet@digifinans.no

Lån med sikkerhet er i flere tilfeller et godt alternativ, da renten og månedsbeløpet er lavere og betalingstiden lenger enn på lån uten sikkerhet. Hvis du har dyre forbrukslån fra før av, kan et godt alternativ derfor være å prøve å få samlet dine lån til et helt nytt lån med sikkerhet.

Søkeprosessen er slik

  1. Fyll ut nettskjema nedenfor - Tjensten er uforpliktende og gratis!
  2. Vi hører med bankene
  3. Du mottar det beste tilbudet

Fyll ut nettskjema nedenfor hvis du ønsker at vi skal sende din søknad til banker som tilbyr lån med sikkerhet, for å høre om det finnes et preliminært tilbud for deg. Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har spørsmål angående lån med sikkerhet i bolig!

RENTEEKSEMPEL: *Renten på lån bestemmes på bakgrunn av søkers økonomiske situasjon.
Effektiv rente i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 5,95% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 1.668.466, totalt kr 3.668.466

Bli kvitt betalingsanmerkning eller inkasso

Bankene som vi samerbeider med er vant til å hjelpe i slike situasjoner. Gjennom refinansiering betaler banken ned dine forbrukslån du har fra før av, og du får et helt nytt lån å forholde deg til med lavere rente fra kun én bank. Dette vil gi deg en bedre oversikt over økonomien din. For å hjelpe deg bli kvitt betalingsanmerning eller inkasso tilbyr bankene lån med sikkerhet i selveiet bolig.

Lavere rente og lenger betalingstid enn på usikrede forbrukslån

Hvis du eier en selveiet bolig eller hytte er det mulig å bruke den som pant for lån og få lavere rente enn hva som er mulig på et forbrukslån. Gjennom å refinansiere dyre forbrukslån er det mulig å få lavere rente fra banken enn hva du betaler nå på disse smålånene.

Gratis hjelp med å finne frem det beste tilbudet.

Vår support hjelper deg med å søke opp det beste tibudet for deg. Din søknad blir videresendt til banker som tilbyr lån med sikkerhet i selveiet bolig, og du kan få søkt opp det beste tilbudet fra bankene.

Hva er lån med sikkerhet i bolig?

Hvis du eier en selveiet bolig eller hytte, har du mulighet til å søke lån med sikkerhet. For banken er det en trygghet å vite at du har verdi i form av en selveiet bolig eller hytte. Dette innebærer at du har mulig å få bedre vilkår fra banken for ditt lån med sikkerhet, enn hva som er mulig på et forbrukslån uten sikkerhet. Lån med sikkerhet i bolig har vanligvis lavere månedsbeløp, rente og tilbakebetalingstid enn usikrede forbrukslån.