Gjør en gratis lånesøknad på nett. | DigiFinans.no

Priseksempel på lån: med et lån på 65.000 kr. og tilbakebetalingstid på 5 år, er det månedlige avdraget 1.562 kr. I tillegg kommer ekstra månedsgebyr på 45 kr. i faktureringsgebyr og 950 kr. i etableringsgebyr. Den totale kostnaden for lånet er da 93.730 kr. Den nominelle renten er 13,49 % og den reelle årlige renten er 14,9%. Lånegiverne gjør et lånetilbud basert på et kundespesifikt estimat. Den faktiske årlige rentesatsen som tilbys varierer vanligvis mellom minst 7,4% og maksimalt 33,3%. Låneperioden som tilbys varierer mellom 1-15 år. Lånebeløpene som tilbys er mellom 25.000 kr. - 600.000 kr.


DigiFinans sender din fullførte lånesøknad gratis videre til et bredt spekter av kjente banker, som kan komme med billigere renter på ulike lån. Du velger selv ut det lånetilbudet og den banken som passer deg.

Er du ute etter hjelp til å finne forbrukslån eller slå sammen smålån til et samlelån, er du på rett vei. DigiFinans spesialiserer seg på søke frem ulike bankers lånetilbud via gratis nettsøknad.

I lånesøknadsskjemaet er det mulig å søke forbrukslån eller samlelån hvor du tar du opp dine eksisterende lån og kombinerer dem til kun ett lån. På den måten unngår du dyre avgifter og kostnader. Det nye lånet kan ha en betydelig bedre rente enn de gamle lånene dine, så det kan bli en bedre løsning i lengden.

 

Søk om samlelån via gratis lånesøknad på opptil 500 000 kr

Forbrukslån er det mulig å søke via gratis lånesøknad på inntil 300 000 kr men hvis du trenger å søke et samlelån kan du søke om inntil 500 000 kr.

Det gir større muligheter for å få alle dine gamle smålån samlet i ett samlelån, så prøv dette gjennom en gratis lånesøknaddsskjema på nett.

 

Bankene som DigiFinans prissammenligner og samarbeider med, trenger ikke å ha pant i verken bil eller hjem, derfor har du muligheten til å søke lån opptil 500 000 kr for å gjøre samlelån uten

sikkerhet.