Fyll ut nettsøknad for å se hva du kan få i lån. | DigiFinans.no

Priseksempel på lån: med et lån på 65.000 kr. og tilbakebetalingstid på 5 år, er det månedlige avdraget 1.562 kr. I tillegg kommer ekstra månedsgebyr på 45 kr. i faktureringsgebyr og 950 kr. i etableringsgebyr. Den totale kostnaden for lånet er da 93.730 kr. Den nominelle renten er 13,49 % og den reelle årlige renten er 14,9%. Lånegiverne gjør et lånetilbud basert på et kundespesifikt estimat. Den faktiske årlige rentesatsen som tilbys varierer vanligvis mellom minst 7,4% og maksimalt 33,3%. Låneperioden som tilbys varierer mellom 1-15 år. Lånebeløpene som tilbys er mellom 25.000 kr. - 600.000 kr.


Nettsøknaden din leveres videre til flere banker via DigiFinans søkeplattformen, og bankene kan komme med tilbud lån uten sikkerhet.

Velg lån som passer nettopp deg.

Noen ganger kan man spørre seg «Hva kan jeg få i lån?».  Prøv da først å fremst å fylle ut nettsøknad gratis via DigiFinans sitt sammenligningsnettsted.

 

Ved å fylle ut din nettbaserte søknad kan du lete etter forbrukslån som passer ditt behov. I tillegg til forbrukslån er det mulig å søke om refinarnsiering uten sikkerhet.

Da du selv prissammenligner bankenes tilbud, kan du velge den beste løsningen.

 

Det er gratis å fullføre lånesøknad på nettet, søk forbrukslån eller refinansiering inntil 500 000 kr.

Forbrukslån og refinansieringslån er det mulig å søke om gjennom DigiFinans-netttjenesten. Prøv ut om du kan finne tilbud om lån på hele 500 000 kr!

Se hvordan søkeplattformen kommer til å la deg prissammenligne ulike banker.

 

Bankene som prissammenlignes på DigiFinans tilbyr forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet. Det betyr at du ikke trenger å ha pant i verken bil eller hjem, dermed

har du muligheten til å søke lån opptil 500 000 kr.