Forbrukslån kan søkes og prissammenlignes på nett. | DigiFinans.no

Priseksempel på lån: med et lån på 65.000 kr. og tilbakebetalingstid på 5 år, er det månedlige avdraget 1.562 kr. I tillegg kommer ekstra månedsgebyr på 45 kr. i faktureringsgebyr og 950 kr. i etableringsgebyr. Den totale kostnaden for lånet er da 93.730 kr. Den nominelle renten er 13,49 % og den reelle årlige renten er 14,9%. Lånegiverne gjør et lånetilbud basert på et kundespesifikt estimat. Den faktiske årlige rentesatsen som tilbys varierer vanligvis mellom minst 7,4% og maksimalt 33,3%. Låneperioden som tilbys varierer mellom 1-15 år. Lånebeløpene som tilbys er mellom 25.000 kr. - 600.000 kr.


På let etter forbrukslån, prøv først å sammenligne priser på forbrukslån online. DigiFinans er en søkeplattform hvor du kan finne ulike bankers renter på forbrukslån. Forbrukslån er lån helt uten sikkerhet, og du kan bruke det til det du ønsker deg.

Da du sammenligner alle de ulike prisene på forbrukslån innen du tar opp lån, kan du unngå dyre avgifter og kostnader. La alle bankene konkurrere om å låne ut penger uten sikkerhet til deg.

Forbrukslån er et lån man står fritt til å disponere nettopp som man selv ønsker. Det du har tenkt å bruke et forbrukslån til er dermed helt opp til deg!

Søk forbrukslån på nett – send inn kun én søknad.

Gjennom DigiFinans er det mulig å søke om forbrukslån, i tillegg hvis du trenger å sammenslå gamle smålån for refinansiering er det også mulig opp til 500 000 kr.

Det gir større sjanse for å finne frem lavere lånerenter da du gjør et prissammenligningssøk.

Bankene som DigiFinans prissammenligner trenger ikke ha pant i verken bil eller eiendom, så

søk om å låne forbrukslån fra en av disse bankene.