Finner du ikke tilbud fra lånekassen? | DigiFinans.no

Priseksempel på lån: med et lån på 65.000 kr. og tilbakebetalingstid på 5 år, er det månedlige avdraget 1.562 kr. I tillegg kommer ekstra månedsgebyr på 45 kr. i faktureringsgebyr og 950 kr. i etableringsgebyr. Den totale kostnaden for lånet er da 93.730 kr. Den nominelle renten er 13,49 % og den reelle årlige renten er 14,9%. Lånegiverne gjør et lånetilbud basert på et kundespesifikt estimat. Den faktiske årlige rentesatsen som tilbys varierer vanligvis mellom minst 7,4% og maksimalt 33,3%. Låneperioden som tilbys varierer mellom 1-15 år. Lånebeløpene som tilbys er mellom 25.000 kr. - 600.000 kr.


Er du ute etter lånekassen, prøv heller DigiFinans sin service for søk av forbrukslån. Du kan selv lete opp tilbud på forbrukslån fra en liste ulike banker. 

Ved prissammenligningstjenesten, kan du finne frem forbrukslån som passer det du er ute etter. Du kan velge mellom å søke kredittlån, refinarnsieringslån eller forbrukslån.

Sammenlign kostnadene på de ulike utlånenes tilbud på lån uten sikkerhet.

Velg om å søke forbrukslån via DigiFinans.

Var det lånekassen du var ute etter? Det kan være greit å vite at det er mulig å søke om forbrukslån og refinarnsieringslån gjennom nettet på opptil 500 000 kr. Finn ut om du kan søke om forbrukslån på hele 500 000 kr. Bruk søkeplattformens lånekalkulator til å beregne forskjellige bankers forbrukslån.

Bankene som prissammenlignes på DigiFinans tilbyr lån uten sikkerhet. Det betyr at du ikke trenger å ha pant i verken bil hus eller eiendom. Bruk derfor muligheten til å søke lån opptil 500 000 kr.