Slik får man hjelp ut av gjeldskrisen

kr
år
Telefonnummeret ditt er påkrevd slik at vi kan gi deg informasjon om søknaden din. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg ved å bruke dette telefonnummeret.
Din e-post er påkrevd slik at vi kan kontakte og sende ut informasjon om søknaden din til deg. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg via denne e-posten.
Omtrentlig kostnad 0 kr/mnd
Ved å starte søknaden, godkjenner jeg både brukeravtale og privacy policy, og bekrefter mitt norske statsborgerskap.
Totalt lånebeløp

250000 kr

           
nedbetalningstid

5 år

Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 0 kr over 5 år, nom. NaN%, eff. 0% kost. 0 kr, tot. 0 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.

Det er ikke uvanlig å ha flere lån eller kredittkortgjeld, og det kan være mange ulike årsaker til at nordmenn har hatt behov for et lån. Med mange smålån kan likevel de månedlige kostnadene skyte i været, og det totale beløpet man må betale kan bli vanskelig å betjene.

DigiFinans hjelper deg med å finne den beste mulige låneløsningen – få orden på din økonomi og søk i dag

Selv om man føler seg fanget i en ond sirkel, er det ingen grunn til å miste motet. Det finnes nemlig mange låneagenter som spesialiserer seg på å hjelpe nordmenn ut av økonomisk knipe, og en av disse er DigiFinans.

En av de mest populære og mest effektive løsningene er å samle alle smålån til ett større lån – som man ofte får en lavere totalrente på.

Slik fungerer det

Gjennom DigiFinans kan man låne opp til 500 000 kroner uten sikkerhet, for å betale ned gamle smålån – på den måten sitter man igjen med bare ett lån.

DigiFinans samarbeider med flere ulike banker og långivere, og kan enkelt skanne markedet etter den beste mulige låneløsningen. Det kan oppstå en konkurranse mellom bankene om deg som kunde, som igjen er med på å senke renten.

Alt du trenger å gjøre er å sende inn én søknad.

Men hvorfor skal man ta opp et nytt lån, når man allerede har flere som ikke er nedbetalt?

Forklaringen er enkel: Mange lån betyr mange ekstra kostnader, men med ett lån får man kun én kostnad. Nesten alle små lån, raske lån og forbrukslån inkluderer et månedlig administrasjonsgebyr og et faktureringsgebyr.

Når du tar ut et større lån for å betale for gamle lån, betaler du bare et nytt lån et ett sted og det kan være betydelige summer å spare.

Se hvilke lånemuligheter du har – send en gratis søknad i dag