Slik reduserer du dine lånekostnader

Slik reduserer du dine lånekostnader

 

Hvilken rente kan du få?

Send en søknad til DigiFinans og la de skanne markedet for deg

Tidligere var det slik at man selv måtte kontakte bakene for å finne det billigste lånetilbudet. I dag derimot håndteres denne jobben av låneagenter.

DigiFinans er en låneagent som hjelper deg med å konkurrere om lånetilbudene – helt gratis og uforpliktende.

Hvordan er dette egentlig mulig? Jo, DigiFinans belaster ikke søkeren, men mottar godtgjørelse fra banker og kreditorer.

Én søknad kan resultere i flere lånetilbud med ulike vilkår, og man får mulighet til å velge det lånealternativet man selv synes passer best. Her er det viktig å være oppmerksom på nedbetalingstiden og den årlige rentekostnaden.

Det er mange ekstra kostnader man kan unngå. For eksempel kan man spare penger på å droppe papirfaktura, eller unngå å tøye nedbetalingstiden. Kortere nedbetalingstid resulterer i et billigere lån. Det ser kanskje ikke så mye ut på månedsbasis, men etter flere år kan denne summen likevel bli stor.

DigiFinans opplyser sine kunder om de kostnadene de faktisk må dekke for å unngå misforståelser og ubehagelige overraskelser. Selskapet følger norske lover og personvernregler.

Søk om lån hos DigiFinans – helt gratis og uten bekymringer

kr
år
Telefonnummeret ditt er påkrevd slik at vi kan gi deg informasjon om søknaden din. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg ved å bruke dette telefonnummeret.
Din e-post er påkrevd slik at vi kan kontakte og sende ut informasjon om søknaden din til deg. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg via denne e-posten.
Omtrentlig kostnad 0 kr/mnd
Ved å starte søknaden, godkjenner jeg både brukeravtale og privacy policy, og bekrefter mitt norske statsborgerskap.
Totalt lånebeløp

250000 kr

           
nedbetalningstid

5 år

Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 0 kr over 5 år, nom. NaN%, eff. 0% kost. 0 kr, tot. 0 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.