Sjekk om du kan refinansiere forbruksgjeld via DigiFinans. | DigiFinans.no

Priseksempel på lån: med et lån på 65.000 kr. og tilbakebetalingstid på 5 år, er det månedlige avdraget 1.562 kr. I tillegg kommer ekstra månedsgebyr på 45 kr. i faktureringsgebyr og 950 kr. i etableringsgebyr. Den totale kostnaden for lånet er da 93.730 kr. Den nominelle renten er 13,49 % og den reelle årlige renten er 14,9%. Lånegiverne gjør et lånetilbud basert på et kundespesifikt estimat. Den faktiske årlige rentesatsen som tilbys varierer vanligvis mellom minst 7,4% og maksimalt 33,3%. Låneperioden som tilbys varierer mellom 1-15 år. Lånebeløpene som tilbys er mellom 25.000 kr. - 600.000 kr.


Ved å fullføre lånesøknad via DigiFinans, kan man finne lån til forbruk og refinansiering av forbruksgjeld. Let gjennom bankenes lånetilbud.  

Fullfør en nettsøknad og velg lånet du synes er best for deg.

 

Den fullførte nettsøknaden blir levert til flere banker via DigiFinans søkeplattformen, dette muliggjør at bankene kan fremvise unike tilbud på lån.

Velg å refinansiere forbruksgjeld i dag.

Hvis du er ute etter å refinansiere forbruksgjeld, fullfør da en lånesøknad for å prissammenligne banker via søkeplattformen for forbrukslån. DigiFinans leter opp forskjellige lånetilbud.

 

Gjennom å fylle ut en nettbasert fullført lånesøknad vil du få muligheten til å finne lån til forbruk og refinansiering som passer ditt behov. Lån som sammenlignes er forbrukslån uten sikkerhet, 

men det er også mulig å søke om refinarnsiering av eksisterende smålån. Prissammenlign og velg en løsning og et lånetilbud for nettopp deg. 

Søk lån til forbruk på inntil 500 000 kr.

 

Er du ute etter å refinansiere forbruksgjeld? Husk på da at det er mulig å fullføre søknad for å søke om lån til forbruk og refinansiering via DigiFinans sin nettbaserte tjeneste.

Sjekk om du kan finne tilbud om lån til forbruk eller refinansiering på inntil 500 000 kr!

La nettstedet prissammenligne flere ulike bankers lånetilbud for refinansiering av forbruksgjeld.

 

Bankene som samarbeider med DigiFinans tilbyr lån til forbruk og refinansiering helt uten sikkerhet som betyr at man ikke trenger å ha pant i eiendom. 

Du kan selv finne ut om du har muligheten til å søke lån inntil 500 000 kr.