Fullfør nettsøknad for å søke om lån | DigiFinans.no

Priseksempel på lån: med et lån på 65.000 kr. og tilbakebetalingstid på 5 år, er det månedlige avdraget 1.562 kr. I tillegg kommer ekstra månedsgebyr på 45 kr. i faktureringsgebyr og 950 kr. i etableringsgebyr. Den totale kostnaden for lånet er da 93.730 kr. Den nominelle renten er 13,49 % og den reelle årlige renten er 14,9%. Lånegiverne gjør et lånetilbud basert på et kundespesifikt estimat. Den faktiske årlige rentesatsen som tilbys varierer vanligvis mellom minst 7,4% og maksimalt 33,3%. Låneperioden som tilbys varierer mellom 1-15 år. Lånebeløpene som tilbys er mellom 25.000 kr. - 600.000 kr.


Nettsøknaden din leveres til ulike banker via DigiFinans sammenligningssøket, dette vil føre til at bankene kan komme tilbake med forskjellige tilbud på forbrukslån.

Velg et forbrukslån som passer nettopp deg.

Dersom du leter etter forbrukslån, anbefales du å prøve DigiFinans sitt sammenligningssøk. Nettstedet søker opp ulike bankers tilbud på forbrukslån.

 

Ved å fylle ut et nettbasert søknadsskjema, kan du søke om lån som passer ditt behov. I tillegg til forbrukslån er det mulig å søke refinarnsieringslån.

Da du prissammenligner bankenes tilbud på forbrukslån, kan få muligheten å velge den beste løsningen for ditt økonomiske behov.

 

Søk frem forbrukslån eller refinansiering uten sikkerhet på inntil 500 000 kr.

 

Det er mulig å søke refinarnsieringslån gjennom nettet på opptil 500 000 kr. Dermed bør du sjekke om du kan få tilbud om lån på hele 500 000 kr!

Test selv hvordan søkeplattformen prissammenligner flere bankers forbrukslån. Velg tilbudet som du kan spare penger med.

 

Bankene som sammenlignes på søkeplattformen til DigiFinans tilbyr forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet. Med andre ord trenger du ikke å ha pant i bil eller hus, dermed

har du muligheten til å søke lån uten sikkerhet inntil 500 000 kr.