Finn frem finansiering via nettsøknad | DigiFinans.no

Priseksempel på lån: med et lån på 65.000 kr. og tilbakebetalingstid på 5 år, er det månedlige avdraget 1.562 kr. I tillegg kommer ekstra månedsgebyr på 45 kr. i faktureringsgebyr og 950 kr. i etableringsgebyr. Den totale kostnaden for lånet er da 93.730 kr. Den nominelle renten er 13,49 % og den reelle årlige renten er 14,9%. Lånegiverne gjør et lånetilbud basert på et kundespesifikt estimat. Den faktiske årlige rentesatsen som tilbys varierer vanligvis mellom minst 7,4% og maksimalt 33,3%. Låneperioden som tilbys varierer mellom 1-15 år. Lånebeløpene som tilbys er mellom 25.000 kr. - 600.000 kr.


Det anbefales at du tester ut DigiFinans sitt sammenligningssøk hvis du er ute etter finansiering og finansieringsmuligheter. Nettstedet hjelper med å søke lån til forbruk eller refinansiering.

Bare fyll ut et nettbasert søknadsskjema som lar deg søke om lån som passer ditt finansieringsbehov. Det er mulig å søke refinarnsieringslån eller forbrukslån uten sikkerhet. Ved å prissammenligne forskjellige bankers lånetilbud, kan du selv velge en løsning som passer nettopp ditt finansieringsbehov.

 

Finn frem forbrukslån eller refinansiering uten sikkerhet på opp til 500 000 kr.

Det er mulig å søke refinarnsieringslån gjennom nettet på opptil 500 000 kr. Sjekk om du kan få tilbud om lån på hele 500 000 kr! Se selv hvordan søkenettstedet kan la deg prissammenligne flere bankers lånetilbud for finansiering. Du velger selv tilbud som du liker best.

 

Alle de bankene som sammenlignes på søkeplattformen til DigiFinans tilbyr forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet. Med andre ord trenger du ikke å ha pant i bil eller hus, dermed

har du muligheten til å søke lån uten sikkerhet inntil 500 000 kr.