SAMMENLIGN BANKER OG LA DEM KJEMPE OM NETTOPP DEG.

kr
år
Telefonnummeret ditt er påkrevd slik at vi kan gi deg informasjon om søknaden din. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg ved å bruke dette telefonnummeret.
Din e-post er påkrevd slik at vi kan kontakte og sende ut informasjon om søknaden din til deg. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg via denne e-posten.
Omtrentlig kostnad 0 kr/mnd
Ved å starte søknaden, godkjenner jeg både brukeravtale og privacy policy, og bekrefter mitt norske statsborgerskap.
Totalt lånebeløp

250000 kr

           
nedbetalningstid

5 år

Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 0 kr over 5 år, nom. NaN%, eff. 0% kost. 0 kr, tot. 0 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.

Finn lån uten sikkerhet med DigiFinans. Sjekk alle ulike lånetilbyderne og velg forbrukslån som passer deg. Fyll ut nettsøknad og DigiFinans vil la bankene kjempe om din søknad. DigiFinans sender din online-søknad til forskjellige banker. Bankene vil da konkurrere om å få deg som kunde med forskjellige lånetilbud. Velg forbrukslånet som du synes er best for deg.

Finnes det banker som leter etter kunder? Ja, via DigiFinans prissammenligningssøk kan du la bankene kjempe og konkurrere om nettopp din lånesøknad.

Ved å fylle ut nettsøknad kan du finne forbrukslån uten sikkerhet. Velg da det tilbudet som passer deg. Det er mulig å søke om refinansiering for å sammenslå lån, og det er også mulig å søke om tilbud på forbrukslån uten sikkerhet.

SØK OM ET FORBRUKSLÅN PÅ OPPTIL 500 000 KR. OG FINN ET TILBUD SOM PASSER DEG ALLER BEST.

Forbrukslån uten sikkerhet er det mulig å søke om på vår nettbaserte service. Hvis du trenger å søke et refinarnsieringslån kan du søke om å låne opp til 500 000 kr.

Prøv ut hvordan plattformen prissammenligner ulike bankers forbrukslån – la lånetilbyderne kjempe om å gi ut tilbud. Alle banker som prissammenlignes på DigiFinans tilbyr forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet. Søker trenger dermed ikke ha pant i noe som helst.

 

*Priseksempel på lån: med et lån på 65.000 kr. og tilbakebetalingstid på 5 år, er det månedlige avdraget 1.562 kr. I tillegg kommer ekstra månedsgebyr på 45 kr. i faktureringsgebyr og 950 kr. i etableringsgebyr. Den totale kostnaden for lånet er da 93.730 kr. Den nominelle renten er 13,49 % og den reelle årlige renten er 14,9%. Lånegiverne gjør et lånetilbud basert på et kundespesifikt estimat. Den faktiske årlige rentesatsen som tilbys varierer vanligvis mellom minst 7,4% og maksimalt 33,3%. Låneperioden som tilbys varierer mellom 1-15 år. Lånebeløpene som tilbys er mellom 25.000 kr. – 500.000 kr.