Sjekk muligheter for kreditt her. | DigiFinans.no

Priseksempel på lån: med et lån på 65.000 kr. og tilbakebetalingstid på 5 år, er det månedlige avdraget 1.562 kr. I tillegg kommer ekstra månedsgebyr på 45 kr. i faktureringsgebyr og 950 kr. i etableringsgebyr. Den totale kostnaden for lånet er da 93.730 kr. Den nominelle renten er 13,49 % og den reelle årlige renten er 14,9%. Lånegiverne gjør et lånetilbud basert på et kundespesifikt estimat. Den faktiske årlige rentesatsen som tilbys varierer vanligvis mellom minst 7,4% og maksimalt 33,3%. Låneperioden som tilbys varierer mellom 1-15 år. Lånebeløpene som tilbys er mellom 25.000 kr. - 600.000 kr.


Er du ute etter muligheter for kreditt via forbrukslån eller refinarnsieringslån, bør du prøve ut DigiFinans sin søketjeneste. Du kan selv søke opp tilbud på kreditt fra en liste ulike lånetilbydere.

 

Ved å prissammenlignings servicen, kan du finne frem kreditt i form av forbrukslån eller refinansieringslån som passer det du er ute etter. Prissammenlign kostnadene på de ulike lånetilbydernes og bankenes tilbud på kreditt.

 

Velg om å søke kreditt i form av forbrukslån eller samlelån på opptil 500 000 kr.

Kreditt, forbrukslån og samlelån er det mulig å søke om gjennom nettet på opptil 500 000 kr. Sjekk om du kan søke om kreditt i form av refinansiering på hele 500 000 kr. Du kan også teste ut søkeplattformens lånekalkulator til å beregne forskjellige bankers kredittlån.

 

Alle de bankene som prissammenlignes på DigiFinans tilbyr kreditt i form av enten forbrukslån eller refinansiering uten sikkerhet. Det betyr at du ikke trenger å ha pant i verken bil hus eller eiendom.